Zeg nou zelf, wat is er relaxter dan genieten van een drankje in de rust en ruimte van je eigen tuin? De tuin is dus een belangrijke plek in huis, die dient te voldoen aan jouw persoonlijke eisen. Je tuin hoort namelijk te inspireren en een verlengstuk te vormen van je woonkamer. Besteed daarom de nodige aandacht aan je gazon, bloemen, planten en natuurlijk je tuininrichting. Elk seizoen veranderen de trends rondom tuininrichting en tuinmeubels. Als een trendy tuin jouw doel is, is het slim om de laatste trends rondom tuinmeubels goed in de gaten te houden.

De tuintrend van 2019 is wat veel mensen waarschijnlijk niet hadden verwacht, het is Aluminium. Aluminium is het perfecte materiaal voor uw tuinset, hieronder wordt uitgelegd waarom.

Aluminium loungesets en tuinsets

Het aanbod van aluminium tuinmeubelen is komend jaar groter dan ooit te voren. Het assortiment wordt uitgebreid met vele aluminium loungesets en aluminium tuinsets in alle vormen, maten en kleuren. Komend jaar zien we dat de loungeset met subtiele en fijne lijnen ook zijn intreden maakt. De kleuren zwart en wit blijven populair bij aluminium tuinmeubelen. Tuinmeubelen vervaardigd uit aluminium geeft het meubel een eigentijdse uitstraling en heeft veel positieve kenmerken.

Het is zeer sterk, licht van gewicht en vergt weinig onderhoud. Het materiaal is goed bestand tegen regen en heeft als pluspunt dat je het opspattende regenwater gemakkelijk schoonmaakt. Kies jij voor een complete loungeset van aluminium? Een stoer driezits tuinbankje met all weather kussens? Of ga jij voor ultiem comfort met een verstelbaar bankdeel, zodat je heerlijk kunt liggen? Van alles is er mogelijk!

Kijk eens bij Fonteyn daar hebben ze ook een groot aanbod tuinmeubels, zoals aluminium loungeset, aluminium tuinsets en aluminium tuintafels.