Een prachtige collectie tuinhaarden voor een zeer redelijke prijs. Of je nou een grote of een kleine tuin hebt of misschien wel een dakterras in het prachtige Rotterdam (*kuch*), zowel voor iedere portemonnee als formaat tuin/dakterras (balkon raden wij zeer af om de logische redenen) is er een terrashaard naar je smaak te vinden.

De zomeravonden kunnen heerlijk loom en lang zijn, maar het kan toch ook flink afkoelen. Los van het feit dat de extra warmte het buitengenot verlengt, is het ook nog eens sfeerverhogend. Voor de medemens die zo’n enorme unit in zijn tuin heeft staan waar je complete runderen in kunt cremeren om ze vervolgens om te toveren tot hapklare brokjes culinair geluk: doe dat lelijke ding alsjeblieft de deur uit want de sfeerhaarden zijn dusdanig uitgerust dat je er ook een lekker stukje vlees of vis op kunt roosteren.

De tuinkachels zijn online te koop bij de tuinhaardenwinkel en de prijzen variƫren

van 500 tot 2.500 euro maar dan heb je ook wat. Met deze buitenhaarden is geen houtblok meer veilig. Voor de komende zomer zit je er hoe dan ook warmpjes bij en zal menig romantisch moment niet uitblijven, althans dat kunnen wij ons voorstellen. Alvast fijne warme zomeravond voorpret gewenst. Oant moarn!